Compania

Faptul ca am fost pionieri în acest sector, cu aproape 50 de ani de experiență în compartimentarea spațiilor, garantează calitatea serviciilor noastre. Adaptabilitatea la proiecte și flexibilitatea in finisaje ne confera capacitatea de a proiecta și de a fabrica compartimentarile în funcție de nevoile clientului, ajungand astfel la obiectivul nostru cel mai important: personalizarea spatiului.

În P R E M O adaptam spatiul de birou in functie de ambient si de posturile pe care le necesita clientul, prin utilizarea de pereti despartitori modulari pentru birou. Datorita experienței noastre si a consilierii personalizate din partea noastra, cu peretii despartitori  de birou P R E M O veti  obține biroul dorit si de care aveti nevoie.

Sa te afli  în fruntea pieții este o provocare zilnică pe care a pariat P R E M O și care ne permite să dezvoltam un serviciu personalizat pentru clientii nostrii. Consideram ca produsul nostru este un element cheie pentru dezvoltarea oricărui proiect, un element arhitectural care completeaza o lucrare bine executata.

 

Film de prezentare