Company

Euro PREMOSA SRL este o firma mixta romano – spaniola ce comercializeaza in Romania incepand cu anul 2008 (depozitarea, proiectarea si prelucrarea se realizeaza in Satu Mare ) sistemele de compartimentari interioare modulare – demontabile marca PREMO .

Sistemul de pereti despartitori modulari demontabili PREMO este o combinație de structuri din oțel și aluminiu, care, împreună cu panourile ( PAL, MDF, HPL, etc. ) si cu sticla, compartimentează spatiile interioare. Diferitele serii de partiții P R E M O rezolva toate tipurile de estetică cum ar fi cele pentru rosturi, geam simplu sau dublu, uși cu supralumina sau cele din podea pana in tavan, profile perimetrale vizibile sau ascunse, etc., păstrand calitatea si estetica în intregul sistem.

Adaptabilitatea la proiecte și flexibilitatea in finisaje ne confera capacitatea de a proiecta și de a fabrica compartimentarile în funcție de nevoile clientului, ajungand astfel la obiectivul nostru cel mai important: personalizarea spatiului.

Datorita experienței noastre si a consilierii personalizate din partea noastra, cu peretii despartitori  PREMO veti  obține biroul dorit si de care aveti nevoie.

Sa te afli  în fruntea pieții este o provocare zilnică pe care am pariat și care ne permite să dezvoltam un serviciu personalizat pentru clientii nostri. Consideram ca produsul nostru este un element cheie pentru dezvoltarea oricărui proiect, un element arhitectural care completeaza o lucrare bine executata.

Avantajele utilizarii sistemului de compartimentare P R E M O :

 • asigura un mediu de lucru modern, prietenos si placut pentru angajati
  pot fi aplicate rapid, evitand blocajele de functionare
 • maximizeaza comunicarea si eficienta departamentelor din companie
  permit adaptarea rapida la conditiile impuse de dezvoltarea organizatiei
  design variat si adaptabil
 • permite permutari ale panourilor si reconfigurari ale spatiului
 • montantii si elementele de inchideri din PAL permit trecerea cablurilor electrice
 • izolarea fonica foarte buna
 • intretinere usoara
 • interventii minimale asupra pardoselii, tavanului si peretilor existenti
  nu necesita finisaje ulterioare
 • montajul tavanelor false si/sau a pardoselilor tehnice nu este conditionat de compartimentarea ulterioara